We bellen u graag terug!

Voer hier uw telefoonnummer in, en we herinneren u binnen 3 uur.

Nummer :
Vertraging :

Krillolie

Published : 21-06-2016 15:47:17
Categories : 123Supplementen.nl Rss feed

Krillolie is afkomstig van de krill. Krill is een kreeftachtig diertje dat behoort tot het zoöplankton dat leeft in de zee. De krill waar Neptune Krill Oil (NKO) van is gemaakt is afkomstig uit de Antarctische oceaan.

Samenstelling
NKO bevat een hoge zuiverheid van krillolie. Door de samenstelling en de productie van NKO zijn er tal van ingrediënten ook daadwerkelijk beschikbaar voor het lichaam. Deze ingrediënten zijn: omega-3 vetzuren (EPA en DHA), fosfolipiden, choline en omega-9. De krill in NKO is verwerkt met behulp van een koud extractieproces. Er komt dus geen verhittingsstap voor in het proces, waardoor de biologisch actieve componenten niet beschadigd of geïnactiveerd worden.

De stoffen zijn ook nog eens beschermd tegen oxidatie. Bij het afvullen van de capsules wordt de NKO verwerkt met stikstof. Hierdoor wordt het zuurstof weggedreven, wat oxidatie voorkomt. Het luchtbelletje dat je ziet in de capsule is dus stikstof!

Opname
Wat NKO onderscheidt is dat in de structuur van de fosfolipiden de EPA en DHA (omega-3 vetzuren) zijn verwerkt. Hierdoor worden deze vetzuren ook daadwerkelijk opgenomen door het lichaam. Fosfolipiden, de naam zegt het al, zijn vetten. Deze stof heeft de eigenschap dat het snel wordt opgenomen door het lichaam. Ook de aan fosfolipiden-gekoppelde stoffen worden hierdoor opgenomen door het lichaam.

Oprispingen zijn verleden tijd
Veel mensen klagen weleens over oprispingen bij het slikken van visoliesupplementen. Doordat NKO in een licaps (een capsule gevuld met een vloeistof) zit opgesloten is het volledig geurloos, proef je geen vissmaak en heb je ook geen last meer van oprispingen.

Duurzaamheid
Een van de belangrijkste punten bij de productie van natuurlijke stoffen is de duurzaamheid. Het is essentieel dat de stand van de krill in tact blijft en dat wij deze niet schaden. Om deze reden wordt de krill ten behoeve van NKO gewonnen onder toezicht van de CCAMLR (Commissie van instandhouding van de levende rijkdommen). Deze organisatie stelt de vangstbeperkingen vast, zodat krill een onbedreigde diersoort blijft.

© 123Supplementen.nl 2016. Deze tekst mag worden gekopieerd mits u verwijst naar www.123supplementen.nl. 

Share this content